Loading
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

OM OS

Historien

Formålet med festivalen er, at understøtte og fremme talentudvikling inden for musik i Grenaa og bidrage til at gøre opmærksom på at Norddjurs er et godt sted for unge eller nye musikere.

Målgruppen er musikere, der ønsker at udvikle og afprøve deres talent gennem optræden i Grenaa`s gader. Musik og talent har ingen alder; men der gøres en særlig indsats overfor musikskoler og skoler generelt, hvor der arbejdes med talentudvikling.

Grenaa Gademusiker Festival med masser af musik i gaden, vil for tredje år i træk blive afviklet fredag den 15. juni 2018.

Arrangørerne

Grenaa Gademusiker Festival arrangeres i et samarbejde mellem Pavillonen, Djurs Musik og Event Forening, ShopICity, Kulturskolen, Ungdomsskolen/Arresten. Festivalen er støttet af Norddjurs Kommune.

Begivenheden

Grenaa Gademusiker Festival 2018 bliver igen en realitet.

Så kan du godt begynde at glæde dig til Grenaa gademusiker festival 2018 – datoen bliver den 15. juni og arbejdsgruppen bestående af Pavillonen, Djurs Musik og Event Forening, ShopICity, Kulturskolen, Ungdomsskolen/Arresten er allerede i fuld gang med forberedelserne.

Hele projektet er i udvikling med nye tiltag og forbedringer. Det er fjerde år festivalen afholdes og ambitionen er at festivalen udvikles til at blive større og bedre og være i konstant udvikling.

Festivalen tiltrækker musikere fra hele landet og giver de mange publikummer i Grenaas gader mange spændende musikoplevelser. Det er et ønske at festivalen kan bidrage til at udvikle de musikere der deltager og samtidig kombinere dem med mødet med publikum i en udviklende retning.

Festivalen har i år fokus på nye talenter og håber på stor tilslutning fra endnu flere endnu flere talentfulde musikere end i 2017.

Festivalen vil i år også have fokus på at bibringe publikum noget ekstra og arbejder derfor med yderligere oplevelser relateret til gade-miljøet som eks. Gade kunst, Street food og så bakker butikkerne i byen op med af have længe åbent og er med til at skabe miljø i centrum af Grenaa.

Arrangørgruppen er også i gang med planer der skaber mulighed for flere i at kunne involvere sig i festivalen og udvikle den.
Glæd dig til en dag i Grenaas centrum med masser af musik og talent.

Kontakt
Pavillionen Grenaa, Camilla Holtegaard

Pavillonen, Kærvej 11 - 8500 Grenaa

kontor@pavillonen.dk

+45 86 32 16 33

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.