16. maj 2017

Hovednavn

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Folkeklubben

Fredag den 2. juni

Torvet i Grenaa

FRI ENTRÉ!

Vi er overordentlig glade for at kunne præsentere Folkeklubben som hovednavnet der skal afslutte årets Gademusikerfestival i Grenaa midtby.

Bandet passer perfekt ind i konceptet omkring gademusikerfestivalen – hvor bandet i øvrigt tidligere netop har optrådt på gaden med deres håndholdte musik.

Folkeklubbens succes er støt og roligt vokset og vokset. og senest sologte de ud i Pavillonen til en fabelagtig koncert. Folkeklubben er en helt unik oplevelse på scenen med fantastiske sange og en charme, der sjældent er set lige.

Det er musik og tekst, der tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i. Folkeklubben udsendte i 2016 deres tredje album ”Slå flint” – en plade, der fuldender en trilogi, som startede med
”Nye Tider“ i 2013 og “Danmarksfilm“ i 2014.

Folkeklubben læner sig op ad den danske sangskriver tradition, som Kim Larsen har skabt med bl.a. ­“Værsgo“ pladen, og fører den videre til sit helt eget univers med helt fantastiske danske tekster.

På debutalbummet ”Nye Tider” delte sange som ”Fedterøv” og ”For Pengene” lussinger ud på spillesteder og radioer landet over. På 2’eren”Danmarksfilm” tog bandet den snørklede vej ud i et Danmark, der spænder fra Dybbøl i syd til den fiktive Rimmerby Strand i nord. Nu gælder det albummet “Slå Flint“, der har fået store anmelderroser og allerede ligget nummer 1 på hitlisten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Category: