Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Annika Aakjær med band slutter festivalen af på den store scene på torvet

Annika Aakjær med band
Annika Aakjær med band.

Vi er i arrangørgruppen glade for nu endelig at kunne offentliggøre hovednavnet til årets grenaa Gademusikerfestival

Vi er rigtig glade for at det netop kunne falde på plads med Annika Aakjær – hun har en melodisk og intens tilgang til musikken og også selv tidligere optrådt på gaden med sin guitar. Nu er hun vokset sig til et kendt ansigt på musik scenen og en stor oplevelse venter os den 30. aug. Alt dette går rigtig godt i spænd med Grenaa Gademusikerfestivals værdier udtaler Jesper Jul på vegne af arrangør gruppen

Annika Aakjær er en af landets mest kreative og interessante kunstnere med skæve inputs koblet med fede iørefaldende melodier og et helt fantastisk tekstunivers.

Annika har optrådt med stor succes i Pavillonen med Band, siden da er der sket meget og specielt i 2018 udgaven af Toppen af Poppen hvor hun søndag efter søndag gør sig bemærket som en fantastisk kreativ kraft der skubber de andres sange til helt nye højder i sine egne fortolkninger.

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Annika møder du sammen med sit dejlige popband som hun har taget under armen for at spille det bedste fra hendes albums og toppen af poppen, samt helt ny musik.

Hun er garanti for fedt og nærværende show så der er klart noget at glæde

Annika Aakjærs hit ”Skulder ved Skulder"

Annika Aakjær fra Toppen af Poppen

[/vc_column][/vc_row]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.