12. juli 2020

Info til haveejerne

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Om gademusik i Baghaverne på hele Djursland – den 29. august 2020

Vi vil prøve at få Gademusik i Baghaverne op at stå i 3 haver i hver by. Vi kan derfor ikke garantere, at det kommer til at foregå i netop din have. Men så vidt muligt vil vi tilgodese de haveejere, der har meldt sig først, og som har bekræftet, at de er bekendt med de informationer om forventninger til haveejeren, der er skitseret i denne mail.

Forventning til haveejeren:

  1. Haveejeren samler et antal musik glade gæster sin baghave – naboer og byboere – venner og familie til et musisk fællesskab i sin have. (med udgangspunkt i covid 19

begrænsninger).

  1. Gæsterne sørger selv for mad, drikkevarer, picnickurv m.v.
  2. Haveejeren får kontaktinformationer til gademusikerne og sørger for musikerens ve og vel med hensyn til forplejning m.v.
  3. Haveejeren sørger for læ til musikerne, både for regn og sol.
  4. Gademusikerne forventes at optræde ca. 1,5-2 timer. Over en 3 timeres periode vil der være ca. 2 timeres Gademusik i baghaven.
  5. Haveejeren er ansvarlig for at overholde myndighedernes krav vedr. covid-19. Grenaa Gademusiker Festival har intet ansvar for afviklingen af festivalen i din have.
  6. Det forventes at haveejeren foranlediger/organiserer, at der bliver optaget en video af arrangementet i haven.
  7. Grenaa Gademusiker Festival arbejder på at gøre det muligt, at optage og sende streamet TV fra Gademusik i Baghaverne.

Grenaa Gademusiker Festival (GGF) sørger for

  1. – at udvælge gademusikerne, lave en plan og betale musikerne
  2. – at der kan optræde flere gademusikere i de forskellige haver

Venligst bekræft pr. mail, at du har modtaget Info om forventning til haveejeren, og at du fortsat er interesseret i at have Gademusik i Baghaven.

Samarbejdet mellem dig som haveejer og musikerne vil helt sikkert generere yderligere information til gavn for arrangementets afvikling, så du hører løbende nærmere.

Mange hilsner på vegne af arrangørgruppen

Poul Rønholt

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Category: