Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jury

Vi har nu fornøjelsen i år at kunne præsentere en jury bestående af kendte fra professionelle musikmiljøer i Danmark.

Astrid Elbek

Astrid Elbek er udviklingsleder ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hun var i årerne 1974-1979 medlem af det danske kvindeband Shit og Chanel. Dette har givet hende mange erfaringer inden for musikkens verden. Hun interesserer sig særligt for musikalske børn og unge, og er grunden til at hun skal være dommer, når Grenaa Gademusiker Festival falder af stablen.

Peter Ramsdal

Peter Ramsdal har mange års erfaring inden for musik og er forhenværende ansvarshavende redaktør på GAFFA. GAFFA er et dansk musikblad, som udkommer hver måned, første gang i 1983. GAFFA har månedligt 198.000 læsere, både fra Danmark, Sverige og Norge. Peter Ramsdal er nu spillestedsleder på Paletten i Viborg

Simon Knoblauch

Simon Knoblauch er kendt fra gruppen BROTHERS MOVING, som har spillet gademusik i de fleste europæiske storbyer, herunder både New York og Las Vegas. BROTHERS MOVING består af fire unge musikere, som rejser verden rundt, for at vise deres idé om ren, rå og impulsivt musik.  Bandet består af Aske som spiller guitar og synger, Esben som synger, spiller guitar og kazoo, Nils som spiller bas og synger, samt Simon, som er ham i får glæden af, som spiller cajon og synger.

https://brothersmoving.dk

Ole Rosenstand Swidt

Ole Rosenstand Swidt er født i 1974 i Grenaa og er opvokset i byen. Ole er uddannet cand. mag. i Æstetik & Kultur og litteraturhistorie. Han er forfatter når han ikke passer sit daglige arbejde, nemlig som webredaktør på musikmagasinet GAFFA. GAFFA er et dansk musikblad, som udkommer hver måned, første gang i 1983. GAFFA har månedligt 198.000 læsere, både fra Danmark, Sverige og Norge.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.