Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vi har nu fornøjelsen i år at kunne præsentere en jury bestående af kendte fra professionelle musikmiljøer i Danmark.

Astrid Elbek

Astrid Elbek er udviklingsleder ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hun var i årerne 1974-1979 medlem af det danske kvindeband Shit og Chanel. Dette har givet hende mange erfaringer inden for musikkens verden. Hun interesserer sig særligt for musikalske børn og unge, og er grunden til at hun skal være dommer, når Grenaa Gademusiker Festival falder af stablen.

 

Peter Ramsdal

Peter Ramsdal er med mange års erfaring inden for musiker, ansvarshavende redaktør på GAFFA. GAFFA er et dansk musikblad, som udkommer hver måned, første gang i 1983. GAFFA har månedligt 198.000 læsere, både fra Danmark, Sverige og Norge. Samtidig uddeler musikbladet hvert år den meget eftertragtede GAFFA-pris, som er en prisuddeling inden for populært musik.

http://gaffa.dk/

 

Simon Knoblau

Simon Knoblau er kendt fra gruppen BROTHERS MOVING, som har spillet gademusik i de fleste europæiske storbyer, herunder både New York og Las Vegas. BROTHERS MOVING består af fire unge musikere, som rejser verden rundt, for at vise deres idé om ren, rå og impulsivt musik.  Bandet består af Aske som spiller guitar og synger, Esben som synger, spiller guitar og kazoo, Nils som spiller bas og synger, samt Simon, som er ham i får glæden af, som spiller cajon og synger.

https://brothersmoving.dk

 

Jesper Mardahl

Med over 30 år som professionel i den danske musikbranche, har Jesper Mardahl været hele turen rundt på musikscenen. I første omgang helt bogstaveligt som musiker, men sidenhen mest ”bag scenen” i rollen som A&R-manager, producent, label manager, promotion- og marketingschef, artist manager på en lang række af de førende musikselskaber i Danmark. Sidenhen som projektleder på landets største musikmagasin, GAFFA, medudvikler af Music Management-uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium, foredragsholder, underviser, censor – og nu som leder af landets eneste netværksplatform for det professionelle musikmiljø, Promus, og som initiativtager til Music City Aarhus.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.