Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

OM OS

Historien

Ideen med Grenaa Gademusiker Festival har fra starten været, at præsentere musikken i sin reneste form uden indpakning og på den måde lave en anderledes festival. En unik festival der ikke findes andre steder i landet. Med andre ord at sætte fokus på Norddjurs som et udviklende og attraktivt musikmiljø, hvor folkelighed og talentudvikling går hånd i hånd.

Gademusikerfestivalen understøtter og fremmer talentudvikling, blandt andet performancedelen inden for musik for både lokale talenter og talenter fra hele landet, ligesom visionen om et internationalt perspektiv er under udvikling fra 2020.

Ved Gademusikerfestival optræder kunstnerne i modsætning til de store koncertsteder, uden udstyr eller i hvert fald kun meget lidt udstyr, hvor det er performance, kontakten med publikum og nærværet der er i fokus. Ideen har også været at fylde gågaderne i midtbyen med et unikt musikarrangement så det vil blive et overflødighedshorn at gå ombord i.

Alt dette i samhørighed med Grenaa handelsliv for at understøtte den samlede oplevelse af Gademusikerfestivallen.

Grenaa Gademusiker Festival med masser af musik i gaden, vil for femte år i træk blive afviklet fredag den 30. august 2019.

Arrangørerne

Grenaa Gademusiker Festival arrangeres i et samarbejde mellem Pavillonen, Djurs Musik og Event Forening, ShopICity, Kulturskolen, Ungdomsunivers/Arresten og UngNorddjurs. Festivalen er støttet af Norddjurs Kommune.

Begivenheden

Grenaa Gademusiker Festival 2019 bliver igen en realitet.

Så kan du godt begynde at glæde dig til Grenaa gademusiker festival 2019 – datoen bliver den 30. august og arbejdsgruppen bestående af Pavillonen, Djurs Musik og Event Forening, ShopICity, Kulturskolen, Ungdomsunivers/Arresten og UngNorddjurs er allerede i fuld gang med forberedelserne.

Hele projektet er i udvikling med nye tiltag og forbedringer. Det er femte år festivalen afholdes og ambitionen er at festivalen udvikles til at blive større og bedre og være i konstant udvikling.

Festivalen tiltrækker musikere fra hele landet og giver de mange publikummer i Grenaas gader mange spændende musikoplevelser. Det er et ønske at festivalen kan bidrage til at udvikle de musikere der deltager og samtidig kombinere dem med mødet med publikum i en udviklende retning.

Festivalen har i år fokus på nye talenter og håber på stor tilslutning fra endnu flere endnu flere talentfulde musikere end i 2018.

Festivalen vil i år også have fokus på at bibringe publikum noget ekstra og arbejder derfor med yderligere oplevelser relateret til gademiljøet, som eks. Gade kunst, Street food og så bakker butikkerne i byen op med af have længe åbent og er med til at skabe miljø i centrum af Grenaa.

Arrangørgruppen er også i gang med planer der skaber mulighed for flere i at kunne involvere sig i festivalen og udvikle den.
Glæd dig til en dag i Grenaas centrum med masser af musik og talent.

Kontakt
Pavillionen Grenaa, Camilla Holtegaard

Pavillonen, Kærvej 11 - 8500 Grenaa

kontor@pavillonen.dk

+45 86 32 16 33

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.