Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

STREET AKTIVITETER

Under Grenaa Gademusikerfestival 2017 vil der være masser af liv Grenaa Midtbys mange rum, både med musik og med masser af andre aktiviteter der alle relaterer sig til gademiljøet der er en væsentlig del af festivalen.

 

NØRREGADE

Nørregade er i år foreningsgaden. Det er her mange af kommunens foreninger har stande hvor de synliggør deres aktiviteter. Her kan du kan se opvisning i både moderne MTV Dance, linedance og standarddanse. Det hele bliver krydret med demonstration af forskellige karateøvelser.

Du kan få styr på sundheden ved at snakke med Hjerteforeningen og Gigtforeningen. Du kan få din drengedrømme opfrisket ved at besøge Motorcross Klubben eller Modeljernbaneklubben. Og er dig eller børnene blevet inspireret af alt musikken kan du få en snak med kulturskolen om at udøve de kreative muligheder der.

Der vil være opvisning i Nørregade efter følgende program:

– 18.30 – 19.00: MTV Prof Dance og KROP

– 19.00 – 19.30: Kom og Dans

– 19.30 – 20.00: Grenaa Karate Skole

– 20.00 – 20.30: Linedance

 

KIRKETORVET

På Kirketorvet er der et hyggeligt miljø hvor du i fred og ro nyde en herlig kop kaffe sammen med musik fra en af scenerne, samtidig med at kigger ud over et større antal veteran- og specialbiler. Byens, efterhånden mange, ejere af spændende biler viser dem frem på Kirketorvet. Ejerne vil være der til at svare på spørgsmål og kubik, ydelse, tophastighed og fremfor alt fortælle om oplevelsen ved at passe og køre i en veteranbil.

 

NYTORV

ved Nytorv har du mulighed for at deltage i en minder boligmesse hvor Jyske Bank hjælpe med financieringen af de møbler du kan handle i bolighuset eller nye gulve fra Garant gulve Grenaa eller ny farve til væggene fra Flugger farver. Samsignal fortæller om TV pakker og EDC præsenterer nye boliger. Drejer det sig om haven er både Grenaa skov og have og din anlægsgartner til stede sammen med GF forsikring.  Alt sammen kombineret med gademusik fra en af scenerne.

 

NØRREGADES P-PLADS

Her er der et miljø omkring en af scenerne skabt af Torps dinner, cafe kræs og Avra coctailbar der hygger om publikum og de kunstnere der optræder her.

 

VED MUSEET

Ved musset er der også et miljø omkring en scene og du samtidig kan smutte en tur i gården med børnene og leje gamle leje fra da olde var barn, bygge både af modellervoks og meget mere.

 

Yderligere er der masser af aktiviteter og musik i byens gader og gode tilbud i byens mange butikker og I forbindelse med alle gademusikerscenerne er der lavet et miljø hvor det er muligt købe drikkevarer, sidde ned, nyde en kop kaffe eller andet, og lytte til den herlige musik fra de mange gademusikanter.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.