4. september 2019

Vindere 2019

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SOLISTER:

1. præmie Annelene – Folk

Annelene er en helt vidunderlig folkemusiker – djærv og raffineret på én og samme tid. Hun forbinder ubesværet helt moderne digitale muligheder med århundredgamle traditioner og håndværk. Og det swinger, så man har svært ved at stå stille!

2. præmie Kenny Peter – Folk/rock & singersongwriter

Kenny Peter er en sønderjysk troubadour med mere end et stænk lokalkolorit, en stærk historiefortæller med glimt i øjet. Han kommer langt ud over scenekanten og holder publikum fast med sine velskrevne sange.

3. præmie Markus Valentin – Pop/Rock

Markus Valentin brænder igennem og har noget på hjerte. Hans performance er indlevet til fingerspidserne. Sangene er stærkt personlige og trækker tråde tilbage til 70ernes psykedeliske univers.

GRUPPER:                 

1. præmie B-siden – Dansk Folkelig Pop

1. pladsen går til nogle humørfyldte drenge, som ikke bare er dygtige musikere, men som også forstår at sælge varen. De oser af overskud og spilleglæde, og det er tydeligt, at de ikke bare føler sig hjemme på gaden – de er formet af den. De har publikum i deres hule hånd – og får dem til at synge med på fjollede og finurlige tekster som: ”Når jeg fisker, fisker jeg stør, ja, jeg gør”. Med legende lethed og højt humør går førstepladsen til B-siden.”

2. præmie Mukherjee – Folk/Pop/Rock

2. pladsen går til en gruppe, der inviterer dig ind i et helstøbt og dragende musikalsk univers. Med en makant stemme og en stor dybde i teksterne, har vi her aftenens mest vellydende optræden, med strenginstrumenter der i den grad komplimenterer hinanden. Med charme, stor musikalitet og imponerende lyd fra blot to mennester, går 2. pladsen til Mukherjee.

3. Præmie Lite Kite -pop-rock

3. pladsen går til en gruppe der i den grad er stilsikre inden for deres genre. Smukke vokalharmonier, dynamiske breaks og en tæt sammenspillet optræden giver os soft rock fra bedste skuffe. Tankerne flyver på bedste vis mod legendariske Extreme. Med deres overbevisende udførsel og letspiselige melodier, går 3. pladsen til Lite Kite.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Category: