27. april 2017

Workshop

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  1. WORKSHOP FOR DELTAGERE TIL GRENAA GADEMUSIKER FESTIVAL 2017

Som tidligere annonceret inviteres du hermed til at deltage i vores planlagte workshop. Det er lykkedes os at få den anerkendte live – producer (stagecoach) Kristian Koch til at lede vores workshop.

Workshoppen afholdes i Pavillonen i Grenaa,

Den 21. maj 2017 kl. 12 til 16

Endelig detaljeret program for dagen vil blive fremsendt senere.

 

TRÆN DIT TALENT

Det kræver mange talenter at være musiker. At være god på sit instrument er ofte ikke nok, hvis man vil leve af at være professionel musiker. Rigtig mange musikere tjener deres penge ved at stå på scenen, men underligt nok er det ofte det at stå på scenen, der bliver brugt mindst tid på.

Som et led i at udvikle de talenter der melder sig til Grenaa Gademusikerfestival 2017 har vi lavet en dag med et langt foredrag for de deltagere der skal optræde på festivalen for at udvikle og klæde dem bedst muligt på til festivalen og endda med en af de bedste inden for dette felt – Kristian Kock har arbejdet med karrierekanonen, Musikkonservatoriet, Grandprix deltagere, Hanne Boel, Minds of 99, Panamah, Vild Schmidt og rigtig mange andre.

 

KRISTIAN KOCH FORTÆLLER

Helt konkret tager jeg udgangspunkt i en serie af videoklips med div. kunstnere. Ud fra de klip gennemgår jeg de klassiske “fejl”, musikere ofte laver, der fjerner fokus fra musikken, og hvad vi så kan gøre som musikere, for at blive bedre til at levere musikken.

Ofte sker der det, at musikken ikke bliver leveret godt nok. Musikerne står simpelthen i vejen for musikken. Musikere laver så mange ”fejl” der fjerner fokus fra musikken, at publikum ikke kan ”høre” musikken.

Mit foredrag henvender sig til alle musikere og ikke kun forsangere og solister.

 

Hvad lærer du til foredraget

  • Hvordan man kan levere musikken, så publikum kan føle og mærke den.
  • Hvordan man kan fremføre musikken, så det er fedt at stå på scenen, samtidig med at man giver publikum en oplevelse.
  • Hvordan man kan gå og stå på scenen.
  • Hvad man kan gøre mellem numrene.
  • Hvordan man dramaturgisk kan opbygge en koncert.

Kristian Koch tager udgangspunkt i 50 forskellige videoklip med div. kunstnere. Ud fra de klip gennemgår han de klassiske “fejl”, musikere ofte laver, der fjerner fokus fra musikken, og hvad man så kan gøre som musikere, for at blive bedre til at levere musikken.

 

Hvorfor er denne viden vigtigt

Det kræver mange talenter at være musiker. At være god på sit instrument er ofte ikke nok, hvis man vil leve af at være professionel musiker. Rigtig mange musikere tjener deres penge ved at stå på scenen, men underligt nok er det ofte det at stå på scenen, der bliver brugt mindst tid på. Det kan for mange musikers vedkommende have en del konsekvenser, b.la. at det ikke er en god oplevelse – hverken for dem selv eller for publikum.

Ofte sker der det, at musikken ikke bliver leveret godt nok. Musikerne står simpelthen i vejen for musikken. Musikere laver så mange ”fejl” der fjerner fokus fra musikken, at publikum ikke kan ”høre” musikken.

Foredraget henvender sig til alle musikere og ikke kun forsangere og solister.

Der er begrænset plads, så pladserne besættes efter først til mølle princippet.

Vi glæder os til at se dig.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Category: